safe & solid

Veiligheidsmaterialen

Veiligheidsmaterialen
Een persoonlijk valbeveiligingssysteem is de ideale oplossing voor situaties waar andere valbeveiligingssystemen niet kunnen worden toegepast. Het systeem dient niet ter voorkoming van een val, maar dient een val te stoppen en de gevolgen van de plotselinge stop te beperken. Afhankelijk van de toepassing heeft u de keus uit een ruim assortiment harnasgordels, vanglijnen en verankeringspunten. Dutch Steigers is leverancier van de merken ELLERsafe en ERGODYNE
 
Met het ERGODYNE programma brengen wij een pakket veiligheid en persoonlijke beschermingsmiddelen als aanvulling op het ELLERsafe pakket. Om ongelukken te voorkomen zijn er slimme vanglijnen voor alle soorten handgereedschap.
 
Advies of prijsaanvraag?

Advies nodig of prijsaanvraag? Neem contact met ons op.

Harnasgordels

Dutch Steigers verkoopt diverse harnasgordels die afhankelijk van de toepassing uitgerust zijn met bevestigingspunten op de rug en borstzijde en positioneringgordels of gordels voor zeer specifieke toepassingen. De meest toegepaste gordels zijn weergegeven. Voor elke toepassing hebben wij een oplossing !

Verbindingsmiddelen

Afhankelijk van de bewegingsvrijheid heeft Dutch Steigers keuze uit valbeveiligingslijnen, positioneringslijnen, lijnklemmen met geïntegreerde valdemper of valstopapparaten die de bewegingsvrijheid nauwelijks beperken.

Ankermiddelen

Een goed valbeveiliging systeem begint bij het punt waarmee het verankerd wordt. Voor tijdelijke werkzaamheden verkoopt Dutch Steigers diverse oplossingen.

Gereedschapmiddelen

Dutch Steigers verkoopt als aanvulling op het persoonlijk veiligheids assortiment ook gereedschapsvanglijnen ter verkoming van valgebaar van het gereedschap.