safe & solid

Stalen steigers

Stalen steigers

De mogelijkheden van stalen steigers zijn door de sterkte van het materiaal welhaast onbeperkt. De kennis van, en de beschikking over een grote hoeveelheid van diverse systemen maakt bijna elke opdracht voor Dutch Steigers uitvoerbaar. Iedere opdracht wordt, in overleg met opdrachtgever, nauwgezet beoordeeld. Daarbij wordt met de geldende veiligheidseisen, en zoveel als mogelijk met  de wensen van onze opdrachtgever, rekening gehouden.

Typen stalen steiger

De verschillende typen stalen steigers zijn: een enkele -, een dubbele -, daksteiger, trappentorens, gevel- en metselsteigers. Een enkele of dubbele steiger kan traditioneel, met steigerpijp en losse koppelingen, maar ook als systeemsteiger layher Blitz of Allround uitgevoerd worden waarbij vaste maten en elementen uitgangspunt zijn. Hieronder vindt u een aantal typen stalen steiger, die per gebruik zijn weergegeven.

Advies of prijsaanvraag?

Advies nodig of prijsaanvraag? Neem contact met ons op.

Metselsteiger

Metselsteiger

Het stalen steiger systeem Layher Allround leent zich bij uitstek voor het metselen. Constructies voor vloerbelasting van 300kg/m2 of hoger zijn eenvoudig te realiseren met standaardcomponenten. Door toepassing van bijvoorbeeld consoles, al dan niet uitschuifbaar, of uitschuifkortelingen, kan voor de metselaar een optimale werkplek worden gecreëerd.

Renovatiesteiger

Renovatiesteiger

Renovatie is er in diverse vormen, grootten en toepassingsgebieden. Er zijn zeer grootschalige, langdurige werken of bijzonder kleine kortlopende. Daarvoor kunnen de diverse stalen steiger systemen toegepast…
Gevelsteiger

Gevelsteiger

Met het stalen steiger systeem Layher Blitz kan met weinig standaardonderdelen en schroefloze verbindingen eenvoudig en op snelle wijze een uiterst functionele gevelsteiger worden opgebouwd. De veelzijdige…