safe & solid

Over Dutch Steigers

Dutch Steigers , gevestigd te Amsterdam, staat al sinds 1984 garant voor het professioneel uitvoeren van activiteiten op het gebied van stalen steigerbouw. Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot totaal leverancier en is er kennis van advisering, teken- en berekenwerk, montage en demontage, transport, verhuur en verkoop van de meest uitéénlopende stalen- en aluminiumsteiger- , ondersteunings- en klimmaterialen om voor mens en materiaal een veilige werkplek te creeëren. 

Om met een minimale bezetting een maximaal effect te bewerkstelligen werken bij Dutch Steigers flexibele, zelfstandige en uiterst vakbekwame mensen. Alle medewerkers hebben een, op hun functie gerichte, goede theoretische en/of praktische opleiding. Wanneer het noodzakelijk of wenselijk is voor het functioneren van het bedrijf dan wel het functioneren van een individuele werknemer binnen het bedrijf zorgt de Directie voor een passende cursus en/of opleiding.

Machines, materialen en gereedschappen die nodig zijn voor het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk zijn van uitstekende kwaliteit en worden getest middels de geldende NEN richtlijnen.

Iedere opdracht wordt, in overleg met opdrachtgever, nauwgezet ingepland waarbij zoveel als mogelijk aan de wensen van de opdrachtgever wordt voldaan. Wanneer er, door wat voor omstandigheden dan ook, niet aan het vooraf geplande schema kan worden voldaan, wordt er een oplossing gezocht waarin alle partijen zich kunnen vinden.