safe & solid

Hoogwerkers

Hoogwerkers

Hoogwerkers zijn uitstekend geschikt om op een veilige en comfortabele wijze werkzaamheden te verrichten aan hoger gelegen objecten. Er wordt op dit gebied de laatste jaren sterk ontwikkeld en dit betekent dat er altijd wel een hoogwerker past bij de uit te voeren werkzaamheden. Bij het adviseren van  het meest optimale bereikbaarheidsplan  van uw object heeft Dutch Steigers de beschikking over een uitgebreid pakket van hoogwerkers zoals schaar- en telescoophoogwerkers, elektrisch of diesel aangedreven, voor vlak alsmede ruw terrein.

Afhankelijk van de omstandigheden en uw werkzaamheden doen wij een voorstel van een hoogwerker uit het onderstaand assortiment.

Advies of prijsaanvraag?

Advies nodig of prijsaanvraag? Neem contact met ons op.

Diesel (rups) telescoop hoogwerkers

Telescoop hoogwerkers vindt u bij Dutch Steigers in vele soorten en maten. Door het bijzonder grote werkbereik is vrijwel elke klus bereikbaar.

Diesel / elektrische knikarm hoogwerkers

Knikarm hoogwerkers zijn nog flexibeler dan telescoop hoogwerkers. Door de knikarm techniek is het mogelijk om “over” plaatsen heen te zwenken of de machine vrijwel onder het te bereiken object te plaatsen.

Spin- en aanhangwagen hoogwerkers

Door het geringe eigen gewicht zijn spin- en aanhanger hoogwerkers ideaal om werkzaamheden te verrichten vanaf een weinig draagkrachtige ondergrond.

Diesel / elektrische schaarhoogwerkers

Schaar hoogwerkers zijn al jarenlang een perfecte oplossing voor binnen- en buitenwerkzaamheden.