safe & solid

ASC Aluminium rolsteiger materiaal

ASC Aluminium rolsteiger materiaal

Het leveringsprogramma van de ASC Group  wat betreft aluminium rolsteigers kent diverse typen, waaruit gekozen kan worden. onderstaand vindt u via een helder keuze menu de rolsteiger producten waaruit elke beroepsgroep voor zijn gebruik en mogelijkheden een product op maat kan vinden.

 
Advies of prijsaanvraag?

Advies nodig of prijsaanvraag? Neem contact met ons op.

ASC Universele Rolsteiger ® met rechte pen

ASC Universele Rolsteiger ® met rechte pen

De ASC Universele Rolsteiger ® is al sinds zijn introductie in 1992 een toonaangevend product in de rolsteiger markt. Het is dan ook de ideale rolsteiger voor iedere professional die veilig op hoogte wil werken.

ASC Euro Rolsteiger ®

ASC Euro Rolsteiger ®

De ASC Euro Rolsteiger ® is een luxe steiger en uniek te noemen in dit marktsegment. De steiger wordt geproduceerd met een zeer hoogwaardig aluminium (wanddikte 1,6 mm) en geleverd met een breedte van 0,75 m en 1,35 m; de lengtematen zijn 1,90 m, 2,50 m, 3,05 m en 4,00 m.

ASC HT/ Fast- Clic Rolsteiger ®

ASC HT/ Fast- Clic Rolsteiger ®

Het gepatenteerde Fast-Clic® systeem met semi-conische verbindingspen is uniek in zijn soort. Het systeem (op zich staand), werkt zéér doeltreffend en veilig. Dit systeem is ook goed te combineren met de Universele Rolsteiger en met de meeste merken van andere fabrikanten.

ASC Rolsteiger + AGS

ASC Rolsteiger + AGS

Advantage Guardrail System (AGS) Rolsteiger is een revolutie in de steigerbouw. Met dit unieke systeem komt ASC tegemoet aan de vragen & eisen van de Arbeidsinspectie en de veiligheid van de gebruiker van aluminium rolsteigers.

ASC Quick-Lock ®

ASC Quick-Lock ®

De door ASC internationaal gepatenteerde Quick-Lock ® schoorklauw (patentnr.: 4.706498.022). Door deze unieke uitvinding wordt een rolsteiger niet alleen veiliger, maar u kunt deze ook nog eens vele malen sneller opbouwen.

ASC Platformen

ASC Platformen

De ASC Platformen combineren industrieel design met hoogwaardige, aluminium (vliegtuig)legeringen.Deze unieke combinatie heeft een dubbel gedragen profiel opgeleverd, ofwel: de platformen zijn veilig en tegelijk licht in gewicht.