safe & solid

Aluminium steigers

Aluminium steigers

Aluminium steigers kenmerken zich door het lage gewicht, de snelle opbouw, het eenvoudig verplaatsen en makkelijk te transporteren van het ene naar het andere project. 

Met de diverse slimme oplossingen zijn gehele geveloppervlakte te bereiken zonder verplaatsing van de steiger of zijn bijvoorbeeld dakkapellen veilig bereikbaar. Met kappen in de diverse variaties staat u eveneens beschermd tegen zon of regen. 

 Dutch steigers verkoopt en verhuurt aluminium steiger materiaal van het merk ASC Acces.

Advies of prijsaanvraag?

Advies nodig of prijsaanvraag? Neem contact met ons op.

ASC Aluminium rolsteiger materiaal

ASC Aluminium rolsteiger materiaal

Het leveringsprogramma van de ASC Group wat betreft aluminium rolsteigers kent diverse typen, waaruit gekozen kan worden. onderstaand vindt u via een helder keuze menu de rolsteiger producten waaruit elke beroepsgroep voor zijn gebruik en mogelijkheden een product op maat kan vinden.

Aluminium kamersteiger

Aluminium kamersteiger

De kamersteiger is ontworpen voor professioneel gebruik, die met een draagvermogen van 450 kg, u op comfortabele wijze toegang verschaft tot werkhoogtes van maximaal 7.50 m. Hij wordt aangeboden in de breedtematen 0,75, 0,90 en 1,35 mtr. Elke kamersteiger wordt standaard geleverd met wielen en een platform(en)

Aluminium schilderstelling

Aluminium schilderstelling

De aluminium schilderstelling of ook wel renovatiesteiger genoemd is uitstekend geschikt voor werkzaamheden aan nieuwbouw- en renovatie objecten, en dat is natuurlijk niet voor niets.

Aluminium loopvloeren

Aluminium loopvloeren

De ASC aluminium loopvloer worden al jaren gebruikt. Hij is relatief licht in gewicht en te verkrijgen tot lengtes van 8 meter. In combinatie met rolsteigers is op deze wijze een groot gevel oppervlakte snel bereikbaar te maken.

Aluminium daksteiger

Aluminium daksteiger

De ASC daksteiger is het ideale hulpmiddel bij werkzaamheden aan dakkapel en schoorsteen. De constructie is snel te plaatsen op daken met een hellingshoek van 30 tot 60º en kan worden uitgebouwd tot iedere…
Rolsteiger accessoires

Rolsteiger Accessoires

Dutch Steigers beschikt over diverse rolsteiger opties en accessoires. Professionele wielen dubbel geremd, met hard kunststof of rubberen loopvlak voor de diverse toepassingen. Een kunststof steigervoet…